Personal Training bij 040FIT

Wil jij je fitnessdoelen bereiken en ben je op zoek naar professionele begeleiding?
Dan hebben wij goed nieuws! 040FIT is net gestart met het aanbieden van Personal Training.

Onze ervaren trainers staan klaar om je te helpen bij het behalen van
resultaat en het bereiken van jouw persoonlijke doelen.

040FIT personal training

Wat houdt Personal Training bij 040FIT in?

Onze Personal Training is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je leeftijd of ervaringsniveau. Of je nu net begint met sporten of een doorgewinterde atleet bent, onze trainers zorgen ervoor dat de trainingen op maat worden gemaakt naar jouw niveau.

En het wordt nog beter – onze Personal Training is beschikbaar vanaf slechts €25 per week! Dat betekent dat je voor een betaalbare prijs de beste begeleiding krijgt om je fitnessdoelen te behalen. Met de 040FIT app heb je altijd toegang tot onze coaching en kun je gemakkelijk je voortgang bijhouden.

 

  • voor iedereen toegankelijk
  • vanaf €25 week
  • gediplomeerde coaches
  • trainingen worden op maat gemaakt naar jouw niveau

Met welke trainer ga jij starten?

Wesley Sprengers

Mijn naam is Wesley Sprengers, vanaf januari ga ik Personal training geven bij 040FIT vestiging Valkenswaard. Ik ben al vanaf jongs af aan bezig met sport en daarom heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt en werk ik al 3 jaar binnen 040FIT. Waarom ik personal training wil ga geven? Omdat ik het leuk vind om samen met de mensen aan hun sportdoelen te werken en te zorgen dat deze behaald worden. Mijn doel is om te zorgen dat mensen met plezier komen trainen en hun sportdoelen behalen. Dus wil jij werken aan je sportdoelen maar en heb je daar hulp bij nodig kom dan gerust langs voor een intakegesprek.

Koen van Gaal

Mijn naam is Koen van Gaal, eigenaar van Coached by Koen.
Momenteel ben ik 9 jaar actief in de fitness branche waarvan 5 jaar ook met bodybuilding. Met de ervaring vanuit de fitnesswereld en als fysiotherapeut ben ik tot een concept gekomen waarbij je maximaal resultaat behaald en daarnaast nog volop kan genieten. Ik kan niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan om een op maat gemaakt plan te maken. Doelen bekijken en resultaten behalen op een vernieuwde en effectieve manier.

(Start)informatie aanvragen