Personal Training bij 040FIT

Wil jij je fitnessdoelen bereiken en ben je op zoek naar professionele begeleiding?
Dan hebben wij goed nieuws! 040FIT is net gestart met het aanbieden van Personal Training.

Onze ervaren trainers staan klaar om je te helpen bij het behalen van
resultaat en het bereiken van jouw persoonlijke doelen.

040FIT personal training

Wat houdt Personal Training bij 040FIT in?

Onze Personal Training is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je leeftijd of ervaringsniveau. Of je nu net begint met sporten of een doorgewinterde atleet bent, onze trainers zorgen ervoor dat de trainingen op maat worden gemaakt naar jouw niveau.

En het wordt nog beter – onze Personal Training is beschikbaar vanaf slechts €25 per week! Dat betekent dat je voor een betaalbare prijs de beste begeleiding krijgt om je fitnessdoelen te behalen. Met de 040FIT app heb je altijd toegang tot onze coaching en kun je gemakkelijk je voortgang bijhouden.

 

  • voor iedereen toegankelijk
  • vanaf €25 week
  • gediplomeerde coaches
  • trainingen worden op maat gemaakt naar jouw niveau

Met welke trainer ga jij starten?

Gianmarco Tabacco

Mijn naam is Gianmarco Tabacco en ik geef PT bij de 040FIT in Deurne. Sport is altijd mijn manier geweest om mijn lichaam en geest fit en gefocused te houden. De keuze om van sport mijn beroep te maken was een logische stap, want ik help graag anderen op hun weg naar een sterker lichaam en een fittere geest.

Als PT werken we samen aan jouw doelen en bekijken we hoe je die gaat bereiken. Door goede begeleiding, correcte oefeningen en meten is weten! Daarnaast ben ik gediplomeerd masseur en kan ik, indien nodig, je spieren optimaal helpen ontspannen na een intensieve trainingsweek of bij opspelende blessures. Samen gaan we deze uitdaging aan!

Davey Ghijsen

Mijn naam is Davey Ghijsen en ik geef PT bij 040FIT. Waarom ik dit doe? Omdat het lichaam gemaakt is om te bewegen. En als we eenmaal bewegen is dat vaak maar in 1 statische vorm. Met als resultaat: pijnklachten en een laag energie niveau of niet het gewenste lichaamsgewicht. Met andere woorden: “de emmer loopt over en je lichaam wijkt af van zijn setpoint”. In mijn ogen is een fit lichaam, een lichaam die zichzelf überhaupt kan herstellen, kan bewegen in meerdere vormen zonder pijn te ervaren, maar ook een goede conditie als we opeens een sprintje moeten  trekken voor de bus bijvoorbeeld. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jouw emmer leeg is en dat je lichaam dichtbij zijn setpoint is.

Emma Baggermans

Mijn naam is Emma Baggermans en ik geef Personal Training bij 040FIT in Deurne. Van kleins af aan sport ik al met veel plezier en dat wil ik graag overbrengen aan andere mensen.

Met mijn ervaring als fitnesstrainer en fysiotherapeute in opleiding werk ik graag samen naar persoonlijke doelen toe. Graag wil ik je helpen op het gebied van training, voeding en gezondheid. Laten we samen de uitdaging aangaan en je doelen behalen. Tot snel bij 040FIT Deurne.

(Start)informatie aanvragen