Personal Training bij 040FIT

Wil jij je fitnessdoelen bereiken en ben je op zoek naar professionele begeleiding?
Dan hebben wij goed nieuws! 040FIT is net gestart met het aanbieden van Personal Training.

Onze ervaren trainers staan klaar om je te helpen bij het behalen van
resultaat en het bereiken van jouw persoonlijke doelen.

040FIT personal training

Wat houdt Personal Training bij 040FIT in?

Onze Personal Training is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je leeftijd of ervaringsniveau. Of je nu net begint met sporten of een doorgewinterde atleet bent, onze trainers zorgen ervoor dat de trainingen op maat worden gemaakt naar jouw niveau.

En het wordt nog beter – onze Personal Training is beschikbaar vanaf slechts €25 per week! Dat betekent dat je voor een betaalbare prijs de beste begeleiding krijgt om je fitnessdoelen te behalen. Met de 040FIT app heb je altijd toegang tot onze coaching en kun je gemakkelijk je voortgang bijhouden.

 

  • voor iedereen toegankelijk
  • vanaf €25 week
  • gediplomeerde coaches
  • trainingen worden op maat gemaakt naar jouw niveau

Met welke trainer ga jij starten?

Davey Ghijsen

Mijn naam is Davey Ghijsen en ik geef PT bij 040FIT. Waarom ik dit doe? Omdat het lichaam gemaakt is om te bewegen. En als we eenmaal bewegen is dat vaak maar in 1 statische vorm. Met als resultaat: pijnklachten en een laag energie niveau of niet het gewenste lichaamsgewicht. Met andere woorden: “de emmer loopt over en je lichaam wijkt af van zijn setpoint”. In mijn ogen is een fit lichaam, een lichaam die zichzelf überhaupt kan herstellen, kan bewegen in meerdere vormen zonder pijn te ervaren, maar ook een goede conditie als we opeens een sprintje moeten  trekken voor de bus bijvoorbeeld. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jouw emmer leeg is en dat je lichaam dichtbij zijn setpoint is.

Swen Nelissen

Mijn naam is Swen Nelissen en ik geef PT bij 040FIT in Nederweert. Dit doe ik omdat ik het leuk vind om mensen naar een gezonder en gelukkiger leven te begeleiden.

Iedereen heeft zijn of haar eigen reden om aan een mooier/ gezonder lichaam te werken. Dus ben je klaar met het hebben van overgewicht? Of vind je het belangrijk om conditie of kracht op te bouwen? Maak dan een vrijblijvende afspraak om kennis te maken en te kijken wat ik voor jou kan betekenen!

(Start)informatie aanvragen