FIT IN 30 MINUTEN

Fitter, slanker en sterker met de revolutionaire EGYM-cirkel

Op zoek naar een manier om fitter, slanker en vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen?

Waarom de EGYM-cirkel?

De EGYM-cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De EGYM-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig.

De voordelen van EGYM

Start met EGYM bij 040FIT

Wat leden zeggen over EGYM

 • Client Image

  Ik sport bij 040FIT Heeze. Het is ontspannend en ik krijg er veel energie van. Ik doe verschillende dingen zoals cardio, fitness, bootcamp, buikspieren en eGym. Omdat ik pro-fit lid ben heb ik regelmatig een meting. Zo houd ik mijn gewicht, vet en spiermassa bij en krijg ik de juiste informatie over mijn voeding.

  • Annemieke Wiss
  • Traint op eGym in Heeze
 • Client Image

  Ik sport al vanaf 2017 op de eGym in Valkenswaard. Het grote voordeel is dat je ook van de apparaten van 040fit gebruik mag maken. Dus 1 keer in de week eGym en 1 keer in de week groepsles met aanvullend cardio is voor mij de ideale combinatie. Ook met het gezellige en professionele personeelsbezetting blijf je makkelijker gemotiveerd.

  • Ferrie van Hout
  • Traint op eGym Valkenswaard
 • Client Image

  Ik ben ongeveer 2 jaar bezig met het fit in 30 minuten programma in Valkenswaard, en dit doe ik vooral om fit te blijven. De trainingen zijn goed te doen en daarom kom ik ook altijd graag naar 040fit Valkenswaard. Ik ben tevreden!

  • Laurent Lohmeijer
  • Traint op eGym in Valkenswaard
 • Client Image

  Sporten maakt mij blij! Sporten bij 040FIT is fijn, dichtbij huis, ruime openingstijden en iedereen traint op zijn of haar niveau: het is allemaal goed. De medewerkers van 040FIT kijken met mij mee wat voor training ik nodig heb, zodat ik steeds met een voldaan gevoel naar buiten loop.

  • Helen van Mierlo – Verhappen
  • Traint op eGym in Heeze
 • Client Image

  eGym is fijn, prachtig, mooi en je kunt je eigen ding doen. Binnen een half uur ben ik klaar, dit is zo fijn aan eGym. Hierna doe ik nog extra oefeningen voor een totale body workout.

  • Johan Linders
  • Traint op eGym in Deurne
 • Client Image

  Wij vinden eGym super gaaf. Je bent op tijd klaar en je gebruikt toch de meeste spieren, verder kunnen we het nog aanvullen met eventuele andere oefeningen. We sporten het liefste met Danique en Lotte, super leuke meiden. Oja, Remco niet te vergeten! Wij gaan graag met veel plezier naar 040fit toe!

  • Nieta en Betsy
  • Trainen op eGym in Deurne