Personal Training bij 040FIT

Wil jij je fitnessdoelen bereiken en ben je op zoek naar professionele begeleiding?
Dan hebben wij goed nieuws! 040FIT Geldrop is net gestart met het aanbieden van Personal Training.

Onze ervaren trainers staan klaar om je te helpen bij het behalen van
resultaat en het bereiken van jouw persoonlijke doelen.

040FIT personal training

Wat houdt Personal Training bij 040FIT Geldrop in?

Onze Personal Training is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je leeftijd of ervaringsniveau. Of je nu net begint met sporten of een doorgewinterde atleet bent, onze trainers zorgen ervoor dat de trainingen op maat worden gemaakt naar jouw niveau.

  • voor iedereen toegankelijk
  • gediplomeerde coaches
  • trainingen worden op maat gemaakt naar jouw niveau

Maak kennis met je Personal Trainer!

Duane Welsh

Mijn naam is Duane. Ga voor echt resultaat, dat is waar ik in geloof! Voeding en beweging zijn beide van belang bij het creëren van een gezonde levenswijze, maar de perfecte balans hier tussen vinden blijkt lastig.

Al weet ik zeker dat hier een oplossing voor is en wil ik dit dan ook graag kunnen bieden. Daarom heb ik mij in beide onderwerpen verdiept en werk ik bij Pro Sports om anderen te helpen bij het creëren van een gezonde levenswijze die bij hen past. Ik kijk er ontzettend naar uit om jullie beter te leren kennen en verder te helpen met het behalen van jullie doelen als Personal trainer op onze locatie in Geldrop.

(Start)informatie aanvragen