Fitnessen bij 040FIT is voor iedereen.

Sporten bij 040FIT

EVERYBODY FIT! En daarmee bedoelen we ook echt voor iedere body. Samen met onze gediplomeerde coaches gaan we ervoor zorgen dat jij je sportdoelen gaat behalen. En daarvoor hoef je sporten niet eens leuk te vinden. Of je nu wilt afslanken, afvallen, je body wil shapen, je spieren op wil bouwen, je conditie verbeteren of van je blessures af wil? Je kunt bij ons terecht op meerdere niveau’s en voor elk niveau sporter staat bij elke vestiging de juiste kracht- en cardio apparatuur (op sommige vestigingen met Netflix en spotify) om de doelstellingen te behalen.  Bij 040FIT is er een programma op maat voor jou! Fitnessen voor de hele familie dus.

Altijd dichtbij, toegankelijk, betaalbaar  en alles inbegrepen

040FIT is dichtbij voor jou en ook nog eens bereikbaar wanneer jij dat wilt. Steeds meer vestigingen zijn open van 6.00u – 23.00u en dat 365 dagen per jaar. Je kunt sporten op alle vestigingen. Super handig dus. Sporten bij 040FIT kan voor 7,99pw en wanneer je kiest voor een FIT in 30 minuten programma met de eGym cirkel  kan dat voor 9,99pw. Daarmee is 040FIT de voordeligste cirkelaanbieder in de regio. De revolutionaire eGym cirkel moet je echt eens ervaren. Bij je sportprogramma zitten ook nog eens veel extra’s inbegrepen zoals koffie/ thee, voedingscoaching, trainingsporgramma’s, groepstrainingen, lichaamscompositiemetingen en de begeleiding van je 040FIT coach. Ook is er op meerdere vestigingen een fysiotherapeut aanwezig om al je vragen over blessures en bijzonderheden te beantwoorden.

Kies ook voor 040FIT

Wanneer je kiest voor 040FIT maak je een keuze voor kwaliteit. Kwaliteit in begeleiding, apparatuur en gastvrijheid. Wat je sportdoel ook is. Wanneer kom jij kennismaken?

040FIT

Bij welke vestiging start jij?