Personal Training
Personal Training

PERSONAL TRAINING BIJ 040FIT

Wil jij eens echt resultaat behalen en ben je bereid om te investeren in jezelf?
Of je nu gewicht wilt verliezen, afslanken, sterker wilt worden of mentaal en
fysiek sterker. Start dan met Personal Training bij 040FIT! Je start al met Personal Training vanaf 25 euro per week!

Jouw personal trainer maakt een op maat gemaakt plan dat bij jouw
sportdoelen en leefstijl past. Tijdens een Gratis Proefsessie bekijken we of een Personal Training programma bij 040FIT bij je past.

BIJ WELKE 040FIT LOCATIES KUN JE PERSONAL TRAINING VOLGEN?

KIES JOUW PERSONAL TRAINING LOCATIE

Met een Personal Trainer boek je meer resultaat. Je trainer helpt je om aan je
fysieke doelstellingen te werken maar is ook een mental coach voor je.

Je kunt een Personal Trainer boeken voor een 1 op 1 training of in een groep
van maximaal 4 personen. Dan kun je samen met anderen aan je sportdoelen
werken. Ook dat motiveert!

Op elke 040FIT locatie verzorgen we Personal Training. Een Personal Training
traject wordt verzorgd door een Personal Trainer van 040FIT of door een

Personal Trainer waar we intensief mee samenwerken. Bekijk snel op welke
locatie jij je Gratis Proefsessie wilt boeken!

Plan jouw

Gratis Proefsessie Personal Training

040FIT

Mogelijkheden PT

Small Group Personal Training 1 op 4
Price Icon

Small Group PT

v.a. 25

/week
  • Fit in 30 minuten met eGym
  • Personal coaching
  • Onbeperkt fitness
  • Onbeperkt groepslessen
  • Koffie en thee
  • Trainingsschema’s
  • 040FIT app
  • Lichaamsmeting
  • Voedingsbegeleiding
  • Eenmalige startbijdrage van 30,-

Personal Training 1 op 1

Met welke trainer ga jij starten?

Mahmoud Bairah - Heeze

Mijn naam is Mahmoud Bairah. Fitness heeft me richting en levensvaardigheden gegeven waar ik eeuwig dankbaar voor ben.  Hierdoor kreeg ik een passie om de mentale en fysieke gezondheid van anderen te helpen verbeteren door middel van fitness en tegelijkertijd hun zelfvertrouwen op te bouwen. Momenteel ben ik fitnessinstructeur en personal trainer. 

Mijn toekomstige doelen zijn om een ​​carrière in persoonlijke training en fitness na te streven met als doel iedereen aan te moedigen hun leven te transformeren door middel van fitness!

Gianmarco

Gianmarco Tabacco - Deurne

Mijn naam is Gianmarco Tabacco en ik geef PT bij de 040FIT in Deurne. Sport is altijd mijn manier geweest om mijn lichaam en geest fit en gefocused te houden. De keuze om van sport mijn beroep te maken was een logische stap, want ik help graag anderen op hun weg naar een sterker lichaam en een fittere geest.

Als PT werken we samen aan jouw doelen en bekijken we hoe je die gaat bereiken. Door goede begeleiding, correcte oefeningen en meten is weten! Daarnaast ben ik gediplomeerd masseur en kan ik, indien nodig, je spieren optimaal helpen ontspannen na een intensieve trainingsweek of bij opspelende blessures. Samen gaan we deze uitdaging aan!

Joris Verhees - Heeze

Mijn naam is Joris Verhees en ik geef PT bij 040FIT. Vanaf kleins af ben ik altijd bezig geweest met bewegen op welke manier dan ook. Vooral omdat ik dat heel erg leuk vind, maar natuurlijk ook omdat het heel goed is voor ie gezondheid. En iedere sport is te combineren met fitness!

Waarom ik PT geef? Omdat ik mensen meer en beter wil laten bewegen. Zodat iedereen zijn of haar fysieke en mentale sportdoelstellingen kan halen. Wil jij dit ook bereiken? Dan kan ik jouw helpen om jouw specifieke doel te behalen en op jouw manier prettiger van het leven te gaan genieten.

Davey Ghijsen - Deurne & Nederweert

Mijn naam is Davey Ghijsen en ik geef PT bij 040FIT. Waarom ik dit doe? Omdat het lichaam gemaakt is om te bewegen. En als we eenmaal bewegen is dat vaak maar in 1 statische vorm. Met als resultaat: pijnklachten en een laag energie niveau of niet het gewenste lichaamsgewicht. Met andere woorden: “de emmer loopt over en je lichaam wijkt af van zijn setpoint”. In mijn ogen is een fit lichaam, een lichaam die zichzelf überhaupt kan herstellen, kan bewegen in meerdere vormen zonder pijn te ervaren, maar ook een goede conditie als we opeens een sprintje moeten  trekken voor de bus bijvoorbeeld. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jouw emmer leeg is en dat je lichaam dichtbij zijn setpoint is.

Anouk Peskens - Best

Hallo allemaal, ik ben Anouk! Ben jij een beginnende sporter, gevorderd, wil je basis technieken leren of meer uit je training halen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Tijdens een Personal training gaan we aan de hand van jouw persoonlijke sportdoel een uur lang het maximale uit jouw training halen!

Je kan mij het beste omschrijven als eerlijk, sociaal, gemoedelijk en discreet. Vanaf kleins af aan ben ik al bezig met voeding en sport, een echte passie die ik graag met andere wil delen. Met mijn kennis en ervaring wil ik mensen graag helpen met het behalen van hun persoonlijke doel(en).

Gerwin Franken

Gerwin Franken - Asten

Hoi allemaal, ik ben Gerwin! Het is mijn missie om mensen gezond en pijnvrij door het leven te kunnen laten gaan. Pijnvrij door het leven gaan is een krachtig fundament voor een mentaal en fysiek sterk lichaam. Je wilt fysiek resultaat bereiken. Ik bied het allerbeste voor jouw op het gebied van gezondheid, training, voeding en leefstijl. Niet zomaar een plan, maar een plan wat is afgestemd om jouw specifieke doel te bereiken. Ik vind het mooi om mijn steentje bij te dragen om mensen hun leven qua fysieke en mentale gezondheid te verbeteren!

Duane Welsh

Duane Welsh - Geldrop

Mijn naam is Duane. Ga voor echt resultaat, dat is waar ik in geloof! Voeding en beweging zijn beide van belang bij het creëren van een gezonde levenswijze, maar de perfecte balans hier tussen vinden blijkt lastig.

Al weet ik zeker dat hier een oplossing voor is en wil ik dit dan ook graag kunnen bieden. Daarom heb ik mij in beide onderwerpen verdiept en werk ik bij Pro Sports om anderen te helpen bij het creëren van een gezonde levenswijze die bij hen past. Ik kijk er ontzettend naar uit om jullie beter te leren kennen en verder te helpen met het behalen van jullie doelen als Personal trainer op onze locatie in Geldrop.

Wesley Sprengers - Valkenswaard

Mijn naam is Wesley Sprengers, vanaf januari ga ik Personal training geven bij 040FIT vestiging Valkenswaard. Ik ben al vanaf jongs af aan bezig met sport en daarom heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt en werk ik al 3 jaar binnen 040FIT. Waarom ik personal training wil ga geven? Omdat ik het leuk vind om samen met de mensen aan hun sportdoelen te werken en te zorgen dat deze behaald worden. Mijn doel is om te zorgen dat mensen met plezier komen trainen en hun sportdoelen behalen. Dus wil jij werken aan je sportdoelen maar en heb je daar hulp bij nodig kom dan gerust langs voor een intakegesprek.

Swen Nelissen - Nederweert

Mijn naam is Swen Nelissen en ik geef PT bij 040FIT in Nederweert. Dit doe ik omdat ik het leuk vind om mensen naar een gezonder en gelukkiger leven te begeleiden.

Iedereen heeft zijn of haar eigen reden om aan een mooier/ gezonder lichaam te werken. Dus ben je klaar met het hebben van overgewicht? Of vind je het belangrijk om conditie of kracht op te bouwen? Maak dan een vrijblijvende afspraak om kennis te maken en te kijken wat ik voor jou kan betekenen!

Emma Baggermans - Deurne

Mijn naam is Emma Baggermans en ik geef Personal Training bij 040FIT in Deurne. Van kleins af aan sport ik al met veel plezier en dat wil ik graag overbrengen aan andere mensen.

Met mijn ervaring als fitnesstrainer en fysiotherapeute in opleiding werk ik graag samen naar persoonlijke doelen toe. Graag wil ik je helpen op het gebied van training, voeding en gezondheid. Laten we samen de uitdaging aangaan en je doelen behalen. Tot snel bij 040FIT Deurne.

Koen van Gaal - Valkenswaard & Heeze

Mijn naam is Koen van Gaal, eigenaar van Coached by Koen.
Momenteel ben ik 9 jaar actief in de fitness branche waarvan 5 jaar ook met bodybuilding.

Met de ervaring vanuit de fitnesswereld en als fysiotherapeut ben ik tot een concept gekomen waarbij je maximaal resultaat behaald en daarnaast nog volop kan genieten.

Ik kan niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan om een op maat gemaakt plan te maken. Doelen bekijken en resultaten behalen op een vernieuwde en effectieve manier.