Personal Training
Personal Training

PERSONAL TRAINING BIJ 040FIT

Wil jij eens echt resultaat behalen en ben je bereidt om te investeren in jezelf?
Of je nu gewicht wilt verliezen, afslanken, sterker wilt worden of mentaal en
fysiek sterker. Start dan met Personal Training bij 040FIT! Je start al met Personal Training vanaf 25 euro per week!

Jouw personal trainer maakt een op maat gemaakt plan dat bij jouw
sportdoelen en leefstijl. Tijdens een Gratis Proefsessie bekijken we of een Personal Training programma bij 040FIT bij je past.

BIJ WELKE 040FIT LOCATIES KUN JE PERSONAL TRAINING VOLGEN?

KIES JOUW PERSONAL TRAINING LOCATIE

Met een Personal Trainer boek je meer resultaat. Je trainer helpt je om aan je
fysieke doelstellingen te werken maar is ook een mental coach voor je.

Je kunt een Personal Trainer boeken voor een 1 op 1 training of in een groep
van maximaal 4 personen. Dan kun je samen met anderen aan je sportdoelen
werken. Ook dat motiveert!

Op elke 040FIT locatie verzorgen we Personal Training. Een Personal Training
traject wordt verzorgd door een Personal Trainer van 040FIT of door een

Personal Trainer waar we intensief mee samenwerken. Bekijk snel op welke
locatie jij je Gratis Proefsessie wilt boeken!

Plan jouw

Gratis PT intake

Met welke trainer ga jij starten?

Mahmoud Bairah - Heeze

Mijn naam is Mahmoud Bairah. Fitness heeft me richting en levensvaardigheden gegeven waar ik eeuwig dankbaar voor ben.  Hierdoor kreeg ik een passie om de mentale en fysieke gezondheid van anderen te helpen verbeteren door middel van fitness en tegelijkertijd hun zelfvertrouwen op te bouwen. Momenteel ben ik fitnessinstructeur en personal trainer. 

Mijn toekomstige doelen zijn om een ​​carrière in persoonlijke training en fitness na te streven met als doel iedereen aan te moedigen hun leven te transformeren door middel van fitness!

Anouk Peskens - Best

Hallo allemaal, ik ben Anouk! Ben jij een beginnende sporter, gevorderd, wil je basis technieken leren of meer uit je training halen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Tijdens een Personal training gaan we aan de hand van jouw persoonlijke sportdoel een uur lang het maximale uit jouw training halen!

Je kan mij het beste omschrijven als eerlijk, sociaal, gemoedelijk en discreet. Vanaf kleins af aan ben ik al bezig met voeding en sport, een echte passie die ik graag met andere wil delen. Met mijn kennis en ervaring wil ik mensen graag helpen met het behalen van hun persoonlijke doel(en).

Gerwin Franken

Gerwin Franken - Asten

Hoi allemaal, ik ben Gerwin! Het is mijn missie om mensen gezond en pijnvrij door het leven te kunnen laten gaan. Pijnvrij door het leven gaan is een krachtig fundament voor een mentaal en fysiek sterk lichaam. Je wilt fysiek resultaat bereiken. Ik bied het allerbeste voor jouw op het gebied van gezondheid, training, voeding en leefstijl. Niet zomaar een plan, maar een plan wat is afgestemd om jouw specifieke doel te bereiken. Ik vind het mooi om mijn steentje bij te dragen om mensen hun leven qua fysieke en mentale gezondheid te verbeteren!

Duane Welsh

Duane Welsh - Geldrop

Mijn naam is Duane. Ga voor echt resultaat, dat is waar ik in geloof! Voeding en beweging zijn beide van belang bij het creëren van een gezonde levenswijze, maar de perfecte balans hier tussen vinden blijkt lastig.

Al weet ik zeker dat hier een oplossing voor is en wil ik dit dan ook graag kunnen bieden. Daarom heb ik mij in beide onderwerpen verdiept en werk ik bij Pro Sports om anderen te helpen bij het creëren van een gezonde levenswijze die bij hen past. Ik kijk er ontzettend naar uit om jullie beter te leren kennen en verder te helpen met het behalen van jullie doelen als Personal trainer op onze locatie in Geldrop.