Personal Training bij 040FIT

Wil jij je fitnessdoelen bereiken en ben je op zoek naar professionele begeleiding?
Dan hebben wij goed nieuws! 040FIT is net gestart met het aanbieden van Personal Training.

Onze ervaren trainers staan klaar om je te helpen bij het behalen van
resultaat en het bereiken van jouw persoonlijke doelen.

040FIT personal training

Wat houdt Personal Training bij 040FIT in?

Onze Personal Training is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je leeftijd of ervaringsniveau. Of je nu net begint met sporten of een doorgewinterde atleet bent, onze trainers zorgen ervoor dat de trainingen op maat worden gemaakt naar jouw niveau.

En het wordt nog beter – onze Personal Training is beschikbaar vanaf slechts €25 per week! Dat betekent dat je voor een betaalbare prijs de beste begeleiding krijgt om je fitnessdoelen te behalen. Met de 040FIT app heb je altijd toegang tot onze coaching en kun je gemakkelijk je voortgang bijhouden.

 

  • voor iedereen toegankelijk
  • vanaf €25 week
  • gediplomeerde coaches
  • trainingen worden op maat gemaakt naar jouw niveau

Met welke trainer ga jij starten?

Mahmoud Bairah

Mijn naam is Mahmoud Bairah. Fitness heeft me richting en levensvaardigheden gegeven waar ik eeuwig dankbaar voor ben.  Hierdoor kreeg ik een passie om de mentale en fysieke gezondheid van anderen te helpen verbeteren door middel van fitness en tegelijkertijd hun zelfvertrouwen op te bouwen. Momenteel ben ik fitnessinstructeur en personal trainer.

Mijn toekomstige doelen zijn om een ​​carrière in persoonlijke training en fitness na te streven met als doel iedereen aan te moedigen hun leven te transformeren door middel van fitness!

Joris Verhees

Mijn naam is Joris Verhees en ik geef PT bij 040FIT. Vanaf kleins af ben ik altijd bezig geweest met bewegen op welke manier dan ook. Vooral omdat ik dat heel erg leuk vind, maar natuurlijk ook omdat het heel goed is voor ie gezondheid. En iedere sport is te combineren met fitness!

Waarom ik PT geef? Omdat ik mensen meer en beter wil laten bewegen. Zodat iedereen zijn of haar fysieke en mentale sportdoelstellingen kan halen. Wil jij dit ook bereiken? Dan kan ik jouw helpen om jouw specifieke doel te behalen en op jouw manier prettiger van het leven te gaan genieten.

Koen van Gaal

Mijn naam is Koen van Gaal, eigenaar van Coached by Koen.
Momenteel ben ik 9 jaar actief in de fitness branche waarvan 5 jaar ook met bodybuilding.

Met de ervaring vanuit de fitnesswereld en als fysiotherapeut ben ik tot een concept gekomen waarbij je maximaal resultaat behaald en daarnaast nog volop kan genieten.

Ik kan niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan om een op maat gemaakt plan te maken. Doelen bekijken en resultaten behalen op een vernieuwde en effectieve manier.

(Start)informatie aanvragen