08 feb
webzies1

Ik ben gestart met de EGYM sinds dat de EGYM hier is, sindsdien heb ik dit dag in, dag uit vol gehouden tot deze dag. Ik ben al 19 jaar lid bij Harks en vanaf het begin van 040Fit Heeze, bij 040FIT en het is altijd dezelfde leuke sportschool gebleven sinds ik hier voor het…

08 feb
webzies1

EGym is mooi en fijn door de vele variatie die erin zit. Daardoor heb je tijdens het trainen veel spieren die je moet activeren. Je gaat nooit boven je kunnen omdat je na 6x weer een krachtmeting hebt. Dus veilig trainen!

08 feb
webzies1

In September 2021 ben ik gestart met het eGym programma bij 040FIT. Uitgangspunt was voor mij dat ik, naast een drukke en veelal zittende baan, toch graag actief met mijn gezondheid bezig wilde gaan zijn, zonder hierbij al te veel na te hoeven denken. eGym biedt hierin een fantastische uitkomst vooo mij. Na aanmelding op…

08 feb
webzies1

eGYM vind ik een super goede toevoeging op mijn training. Op dit moment voel ik me erg fit en ben ik 5 – 6 kilo afgevallen. Het fijne aan eGYM vind ik dat je niet naar de instellingen hoeft te kijken, simpel is en toch uitdagend. Begeleiding bij de Vitality vind ik fijn en goed…

08 feb
webzies1

Met veel plezier doe ik de EGYM-cirkel bij 040Fit in Asten. Dion en zijn enthousiaste team zorgen ervoor dat sporten niet alleen goed is voor je lijf, maar ook voor je humeur!

13 dec
webzies1

Ik sport bij 040FIT Heeze. Het is ontspannend en ik krijg er veel energie van. Ik doe verschillende dingen zoals cardio, fitness, bootcamp, buikspieren en eGym. Omdat ik pro-fit lid ben heb ik regelmatig een meting. Zo houd ik mijn gewicht, vet en spiermassa bij en krijg ik de juiste informatie over mijn voeding.

13 dec
webzies1

Ik sport al vanaf 2017 op de eGym in Valkenswaard. Het grote voordeel is dat je ook van de apparaten van 040fit gebruik mag maken. Dus 1 keer in de week eGym en 1 keer in de week groepsles met aanvullend cardio is voor mij de ideale combinatie. Ook met het gezellige en professionele personeelsbezetting…

13 dec
webzies1

Ik ben ongeveer 2 jaar bezig met het fit in 30 minuten programma in Valkenswaard, en dit doe ik vooral om fit te blijven. De trainingen zijn goed te doen en daarom kom ik ook altijd graag naar 040fit Valkenswaard. Ik ben tevreden!

21 mrt
webzies1

eGym is fijn, prachtig, mooi en je kunt je eigen ding doen. Binnen een half uur ben ik klaar, dit is zo fijn aan eGym. Hierna doe ik nog extra oefeningen voor een totale body workout.

21 mrt
webzies1

Wij vinden eGym super gaaf. Je bent op tijd klaar en je gebruikt toch de meeste spieren, verder kunnen we het nog aanvullen met eventuele andere oefeningen. We sporten het liefste met Danique en Lotte, super leuke meiden. Oja, Remco niet te vergeten! Wij gaan graag met veel plezier naar 040fit toe!