Helaas ben je op deze pagina gekomen omdat je overweegt te stoppen met sporten bij 040FIT. Dat vinden wij natuurlijk erg jammer! Is er iets dat wij kunnen doen om je te helpen? Onze 040FIT-coaches staan met hun kennis en kunde voor je klaar! Stuur simpelweg een mail naar info@040fit.nl met je wens, vraag of suggestie en samen zetten we alsnog die stap naar een gezondere leefstijl. Hoe jij je voelt is immers het belangrijkste!

Waarom jij beter kunt doorgaan!

Zijn er goedkopere fitnessclubs in regio?

Nee, wij zijn de goedkoopste sportschool waar je onbeperkt kunt fitnessen op professioneel cardio- en kracht apparatuur.

Hebben jullie ook korte(re) sportprogramma's?

Jazeker! Heb je het ‘Fit in 30 Minuten’ programma al geprobeerd? Klik hier voor meer informatie. We helpen je graag!

Hoeveel 040FIT vestigingen zijn er?

Intussen zijn er zeven 040FIT vestigingen. Wij streven ernaar om meer vestigingen te openen. Jij mag met jouw clubpas altijd op alle vestigingen sporten!

Is 040FIT tijdens de Corona tijd een veilige club om te sporten?

Jazeker. Alle 040FIT clubs volgen het protocol ‘Verantwoord Sporten’ van onze brancheorganisatie NL Actief. We hanteren 5 basis regels;

  1. Desinfecteer je handen bij binnenkomst;
  2. Houd 1.5 meter afstand van elkaar;
  3. Toestellen na gebruik reinigen;
  4. Volg de instructies van onze medewerkers;
  5. Wees lief voor elkaar!

Het protocol ‘Verantwoord Sporten’ vind je hier

Mag ik sporten op alle 040FIT vestigingen met mijn clubpas?

Ja, je mag met jouw persoonlijke clubpas sporten bij alle 040FIT vestigingen.

Ik wil thuis ook iets aan sport (blijven) doen. Bieden jullie hier iets voor aan?

Jazeker! 040FIT Online helpt jou om thuis aan je sportdoelen te werken. Honderden workouts, trainingsadviezen en tips voor je smartphone, TV, laptop, tablet en PC. Volg LIVE groepslessen vanuit je woonkamer of laat een persoonlijk trainings- en voedingsplan opmaken door een gespecialiseerde 040FIT-coach. Kies het thuisprogramma wat het beste bij jou past! Kijk snel op: http://www.040fit.nl/040fit-online

Heb je een vraag die nog niet beantwoord is? Mail naar info@040fit.nl.

Nog niet helemaal overtuigd? Dan zouden we graag onderstaande gegevens van je willen hebben om de stopzetting te kunnen verwerken. Wanneer de gegevens verstuurd zijn nemen wij binnen 5 werkdagen contact met je op. Hierin wordt vermeld wanneer je lidmaatschap eindigt en of er nog betalingen plaats zullen vinden. We danken jou hoe dan ook voor de tijd dat je lid bij ons bent geweest!

Abonnement Stopzetten

  • We willen dat je de laatste periode van je lidmaatschap nog optimaal aan je doelstellingen kunt werken. Wil je dat we contact met je opnemen om een persoonlijk fitnessplan op te stellen?
  • Mogen wij na de uitschrijving jouw gegevens bewaren? Je hoeft dan niet opnieuw startersbijdrage (t.w.v. €30,-) te betalen wanneer je weer besluit lid te worden (binnen 6 maanden na de einddatum van je vorige lidmaatschap) en je wordt op de hoogte gehouden van onze aanbiedingen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We hopen je tot de looptijd van jouw abonnement nog te zien op de club en hopelijk nog in de toekomst!

*Wanneer de gegevens niet overeenkomen met de gegevens die bij ons bekend zijn kunnen we de stopzetting niet verwerken.