Direct inschrijven
Klik hier >>

Obstacle Run 040FIT! | Een parcours met uitdagende hindernissen!

Obstacle Run 040FIT!

Durf jij deze uitdaging (weer) aan? Na een succesvolle loop op 2e paasdag j.l. hebben we er zo veel positiviteit aan over gehouden dat we niets anders kunnen dan gelijk weer een nieuwe editie organiseren! Misschien heb je mee gedaan en ben jij één van die mensen die gelijk vroeg wanneer de volgende editie zou zijn of was jij diegene die het gemist heeft en wil je dol graag een tweede kans?

De tweede editie van deze loop zal plaats vinden op zondag 1 oktober over een afstand van 3 ½, 7 of 10,5 km. Door de keuze in afstand is de Obstacle Run geschikt voor beginners en gevorderden. Iedereen vanaf 16 jaar kan zichzelf inschrijven en mee doen. Ook niet-leden van 040FIT! zijn welkom op dit evenement.

Op Recreatieplas De Langspier in Boxtel zijn wij weer volop in ontwikkeling met een nieuwe uitdagingen voor jullie. Meer obstakels, meer uitdaging, meer muziek, meer beleving! Ga jij deze uitdaging aan?

Maar er is meer:

BrabantsCentrum Family Run: BrabantsCentrum komt met een speciale familie ronde voor zijn leden. Iedere ouder die een ‘Family Run-ticket’ koopt mag op deze ticket 2 kinderen, tussen de 6 en 15 jaar, mee nemen.

Bedrijven Run: Zoek jij een uitdaging voor jouw team? Een speciale ronde is gereserveerd voor bedrijven die als team willen lopen. Werk aan teambuilding en beleef op een nieuwe manier plezier met elkaar.

“Het ultieme doel is niet de winst, maar samen zorgen dat iedereen de eindstreep haalt!”

Het parcours

Locatie 040FIT! Obstacle Run

 

Praktische info:

 Waar: Recreatieplas de  Langspier
 Wanneer: Zondag 1 oktober 2017
 Aanvang: 040FIT! Run first wave 09:30u
 BrabantsCentrum Family Run 10.45u
 040FIT! Family run 11:15u
 Bedrijven run 12.00u
 040FIT! Run second wave 13.15u
 Aanwezig: Half uur voor aanvang!
  

Overzicht Tickets

Ben je lid bij één van de vestigingen van 040FIT!? Schrijf je dan vanaf maandag 21 augustus in aan de balie. Als lid van 040FIT! betaal je in de pre-sale (t/m 17 sept) slechts € 15,- voor een ticket*. Bepaal direct hoeveel km’s je wilt afleggen. Ook kan je er op voorhand een kluisje bij boeken á €2,50.

* ticketprijs voor leden vanaf 18 september €22,50. Kluisje huren op locatie €5,- (beperkte aantal)

Ook niet-leden van 040FIT! zijn welkom. Ben je er zeker van dat je wilt gaan deelnemen aan de Obstacle Run? Bestel dan direct je ticket(s) online!

Schrijf jezelf online in voor de 040FIT! Obstacle Run. Als niet-lid van 040FIT! betaal je in de pre-sale (t/m 10 september) € 22,50 voor je ticket*. Bepaal direct hoeveel km’s je wilt afleggen. Je kan voor meerdere mensen ineens tickets aanschaffen. Online tickets worden direct op naam gezet. Ook kan je op voorhand een kluisje bij boeken á €2,50.

* ticketprijs voor niet-leden vanaf 11 september €30,-. Kluisje huren op locatie €5,- (beperkte aantal)

Leden van BrabantsCentrum kunnen een voucher ophalen bij BrabantsCentrum. Deze wordt op naam gezet en met deze voucher meldt je je aan de balie van vestiging 040FIT! Boxtel aan de Brederodeweg 24.

Hier word je voucher verzilverd in een toegangsticket. Kosten moeten aldaar worden voldaan met PIN. (contant niet mogelijk!)

De 150 gereserveerde tickets zullen in de pre-sale (t/m 17 september) geheel gewijd zijn aan de leden van BrabantsCentrum á €10,- per ticket. Als er tickets over blijven komen deze per 18 september ook ter beschikking voor 040FIT!-leden á €22,50 per ticket.

Ook kan je op voorhand een kluisje bij boeken á €2,50*.

De vouchers zijn op te halen van 11 september.

Bedrijven welke willen deelnemen kunnen onderstaand inschrijfformulier downloaden, deze geheel invullen en deze mailen naar: obstaclerun@040fit.nl

Bij ontvangt zal er een factuur worden opgemaakt welke naar de ‘teamcaptain’ zal worden geretourneerd. Na betaling van de factuur zal er een ticket via mail worden toegezonden.

Bedrijven teams moeten zich met minimaal 5 deelnemers inschrijven. Kosten hiervan zijn €75,- + €10,- voor elke volgende teamlid.

Ook kan je op voorhand een kluisjes bij boeken á €2,50*.

Download INSCHIJFFORMULIER

Ook is er een 040FIT! Family Run van 3,5 km. Iedere ouder die een ‘Family Run-ticket’ koopt mag op deze ticket 2 kinderen, tussen de 6 en 15 jaar, mee nemen.

Ben je lid bij één van de vestigingen van 040FIT!? Schrijf je dan vanaf maandag 21 augustus in aan de balie. Er zijn 150 tickets ter beschikking voor deze ronde. Als lid van 040FIT! betaal je in de pre-sale (t/m 17 sept) slechts € 15,- voor een ticket*.

Ook kan je er op voorhand een kluisje bij boeken á €2,50.

* ticketprijs voor leden vanaf 18 september €22,50. Kluisje huren op locatie €5,- (beperkte aantal)

Inschrijven niet-leden 040FIT!