040FIT

Resultaat gerichte groepstrainingen

Bij 040FIT richten we ons op jouw resultaat en individueel sportdoel. We geven op alle vestigingen resultaatgerichte groepstrainingen met een hoog fun gehalte.

De meest gekozen lessen zijn de Indoor Bootcamp, Circuittrainingen en Buikspier trainingen. Groepslessen die je echt helpen bij het behalen van je sportdoelen. Op onze vestiging in Valkenswaard vind je nog veel meer groepslessen met een hoog fun gehalte.

040FIT

Onze groepstrainingen bevatten

  Fun en plezier;
  Resultaatgericht trainen;
  Voor iedereen toegankelijk;
  Motiverende trainers en coaches;
  Optimaal resultaat in 45, 30 of 15 minuten!

30 minuten training

Indoor Bootcamp

Asten, Best, Deurne, Geldrop, Heeze, Valkenswaard

Dit is de beste keuze voor mannen en vrouwen die in korte tijd onder begeleiding een resultaatgerichte training met een hoog FUN gehalte willen volgen. Verbeter je kracht, uithoudingsvermogen, balans en coördinatie.

15 minuten training

Buikspiertraining

Asten, Best, Deurne, Geldrop, Heeze, Valkenswaard

Je romp sterk maken en houden is erg belangrijk. Je romp is de basis van je lichaam en onze gekwalificeerde trainers zorgen er voor dat je juist dat gedeelte van je lichaam sterk maakt tijdens deze les.

45 minuten training

Circuittrainingen

Asten, Best, Geldrop

Deze les is in intensiteit iets minder zwaar dan de Indoor Bootcamp en echt voor iedereen te volgen. Het fungehalte in deze les is erg hoog en het gratis kopje koffie en thee na de les is altijd erg gezellig! Doe jij ook mee?

040FIT

Bekijk hier het groepslesrooster per vestiging