040FIT

Groepslessen & Small Group Training

Groepslessen zijn een geweldige manier om gemotiveerd te blijven en samen aan jouw doel te werken. Daarom bieden we bij 040FIT dagelijks de leukste live groepslessen en small group trainingen aan! Vind hieronder meer informatie over de groepslessen en bepaal welke training het beste bij je past. Kun je niet wachten en wil je graag een groepslesje uitproberen? Vraag direct een gratis proefles aan ??

040FIT

Onze groepstrainingen bevatten

  Fun en plezier;
  Resultaatgericht trainen;
  Voor iedereen toegankelijk;
  Motiverende trainers en coaches;
  Optimaal resultaat!

Indoor Bootcamp


Indoor Bootcamp is een van de populairste small group trainingen! Ideaal om in korte tijd calorieën te verbranden en je kracht te verbeteren.

Buikspiertraining


Buikspiertraining behoort tot de favoriete small group trainingen! Je core is de basis van je lichaam en tijdens deze workout slaan we geen oefening over.

Yoga


Kom tot rust en vind je innerlijke zelf tijdens Yoga. Yoga zorgt voor dat je bewust wordt van je lichaam en je lichaamshouding verbeterd. Ook versterkt Yoga je spieren en gewrichten.

Total body workout


Total Body Workout is een allround full body workout. Je traint namelijk je hele lichaam. In deze groepsles pak je al je spieren aan en voel jij je na de les erg voldaan.

XCORE


XCORE is een absolute knaller! Door middel van de speciaal ontworpen XCO-trainer wordt het uithoudingsvermogen en de explosieve kracht in je spieren vergroot.

Clubjoy Power


Clubjoy Power is de perfecte les om te werken aan een sterker en gevormder lichaam! Met aanstekelijke muziek zit deze workout er binnen mum van tijd op.

Zumba fitness


Tijdens Zumba doe je fitnessoefeningen en tegelijkertijd dansen op Latijns-Amerikaanse muziek. Het is voor iedereen toegankelijk en heel erg leuk om te doen!

Pilates


Bij Pilates ligt de nadruk op houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling, focus op lichaam en geest. Een heerlijke “inspannende ontspanningsles”.